foto muziekles utrecht

Vioolles in Utrecht

Lesdagen en jaarrooster

De vaste lesdagen zijn woensdag en zaterdag. In de schoolvakanties is er geen les, het jaarrooster kunt u hier vinden.

Lesvorm

Individuele lessen van 30, 45 of 60 minuten, en voor kinderen tot 10 jaar is les in groepjes van 2 á 3 leerlingen ook mogelijk. Mits er meerdere aanmeldingen van gelijke leeftijd en niveau zijn.

Tarieven

Mijn tarieven zijn gebaseerd op de richtlijn van de KNTV (Koninklijke Nederlandse Toonkunstenaars Vereniging) en de NTB (Nederlandse Toonkunstenaarsbond). De precieze tarieven hangen af van de lesvorm van uw keuze. Deze kunt u hier vinden.

Locatie

Schildersbuurt (Utrecht-Oost), nabij het Wilhelminapark.

Hoe kom ik aan een instrument?

Een goed studie-instrument is te huur bij Maki vioolbouw te Utrecht. Wilt u liever een instrument aanschaffen, dan adviseer ik u graag over goede vioolbouwers in de omgeving. Het aanschaffen van instrumenten elders dan bij een erkende vioolbouwer raad ik af. Voor algemene tips over het aanschaffen van een viool verwijs ik u graag naar de volgende brochure van Bert Boon.

Overige activiteiten

Naast de wekelijkse lessen organiseer ik voorspeelavonden voor mijn leerlingen. Bovendien heb ik contact met verschillende collega's in Utrecht die lesgeven in andere instrumenten (bijvoorbeeld cello), waardoor er de mogelijkheid bestaat om samen te spelen met leerlingen die een ander instrument bespelen.

Kennismakingsles

Mocht u meer informatie over mijn manier van lesgeven willen hebben of ervaren of er een klik bestaat tussen de potentiële leerling en docent, dan nodig ik u graag uit voor een vrijblijvende kennismakingsles. Een afspraak hiervoor kunt u maken via het contact formulier.

Inschrijfformulier vioolles in Utrecht

De algemene bepalingen onderaan het inschrijfformulier kunt u hier ook terug vinden.