foto proeftuin met violen

Vioolles in Bussum aan De Nieuwe Muziekschool

Lesdagen

De vaste lesdagen zijn maandag en donderdag.In de schoolvakanties is er geen les.

Lesvorm

Individuele lessen van 30, 45 of 60 minuten, duolessen zijn mogelijk voor kinderen tot 10 jaar, en voor jonge kinderen vanaf 4 jaar geef ik ook groepsles.

Tarieven

Zie de website van De Nieuwe Muziekschool in Bussum.

Locatie

Vitus College, Beerensteinerlaan 69 te Bussum. Hier hebben niet alleen leerlingen uit Bussum les, maar ook uit andere plaatsen in `t Gooi, waaronder Naarden en Hilversum.

Hoe kom ik aan een instrument?

Een goed studie-instrument is te huur bij Van der Knaap vioolbouw te Baarn. Wilt u liever een instrument aanschaffen, dan adviseer ik u graag over goede vioolbouwers in de omgeving. Het aanschaffen van instrumenten elders dan bij een erkende vioolbouwer raad ik af. Voor algemene tips over het aanschaffen van een viool verwijs ik u graag naar de volgende brochure van Bert Boon.

Overige activiteiten

Leerlingen die vioolles krijgen bij mij aan De Nieuwe Muziekschool kunnen naast de wekelijkse vioolles ook meedoen aan verschillende activiteiten van de muziekschool. Zo is er ieder jaar een kerstconcert, een concert speciaal voor 1e/2e/3e jaars leerlingen en zijn er samenspelprojecten. Daarnaast organiseer ik voorspeelavonden voor mijn leerlingen.

Verder geef ik ook de KidK-lessen die De Nieuwe Muziekschool aanbiedt. KidK, ofwel Klanken in de Klas, is een project waarbij muziekdocenten naar de basischool komen en de leerlingen een aantal lessen over de verschillende muziekinstrumenten geven.

Kennismakingsles

Mocht u meer informatie over mijn manier van lesgeven willen hebben of ervaren of er een klik bestaat tussen de potentiële leerling en docent, dan nodig ik u graag uit voor een gratis kennismakingsles. Een afspraak hiervoor kunt u maken via het contact formulier.

Folder

Hier kun je mijn folder downloaden.