foto fidler on the roof

Concerten

Als uitvoerend musicus geef ik regelmatig concerten in verschillende settings. Allegro Giusto is het viool-cello duo samen met celliste Caroline Deul. Wij kunnen verschillende concertprogramma's ten gehore brengen met bijvoorbeeld werken van Mozart en Beethoven en minder bekende componisten zoals de Russische componist Glière of het Hongaarse duo van Kodaly. Een kort programma van 45 minuten of een concert inclusief pauze dat in totaal anderhalf uur duurt is beide mogelijk.

Het Rhenusensemble bestaat uit Sannie de Jongh (fluit), Lizette Bertelsmann (viool), Nuno Malajuwara (altviool) en Caroline Deul (cello). Het Rhenus Ensemble werd opgericht in 2016. De leden van dit professionele ensemble zijn allen zeer gepassioneerde musici, die kamermuziek een warm toedragen en met zeer veel passie, plezier en kennis kamermuziek maken.
Gezien de bezetting van dit ensemble, is het mogelijk om een afwisselend programma aan te bieden en om diverse stukken te spelen in verschillende bezettingen. Op het programma staan o.a de beroemde fluitkwartetten van W.A. Mozart, maar ook prachtige andere werken voor fluit met strijktrio!
Het repertoire van het Rhenus Ensemble reikt van barokmuziek tot moderne klassieke muziek.

Verder ben ik concertmeester van het strijkorkest de Amstelstrijkers. Met dit orkest speel ik uiteenlopend repertoire waaronder regelmatig Romantische werken, hedendaagse muziek en vaak een werk met een solist.

Tenslotte speel ik als freelance violiste in uiteenlopende producties mee, zoals een uitvoering van de Messiah, in het begeleidingsorkest bij operette's en heb ik de 'Fiddler on the roof' gespeeld, waarbij ik naast het spelen in de orkestbak dus ook hoog op het podium stond. In december 2016 zal ik een tournee naar China maken met het orkest La Sinfonia Contea.

=foto allegro giusto